Van generatie op generatie

Temmerman Confiserie: een eeuw zoete tradities

Sinds 1904 is Temmerman Confiserie een geliefde snoepwinkel in Gent, opgericht door Bertha Moffaert en haar man, gespecialiseerd in klassieke snoep, peperkoek, chocolade en thee. Tegenwoordig zet de 5de generatie van de familie Temmerman de erfenis van kwaliteit en passie voor snoep voort en breidt het bedrijf uit naar meerdere locaties in België en  buitenland.

Bij Temmerman zijn we trots op het gebruik van alleen de beste ingrediënten in onze traditionele recepten die al meer dan vier generaties lang zijn doorgegeven. Onze beroemde Gentse Cuberdons zijn gemaakt in de vorm van maskers,een ingenieus ontwerp dat de versuikering minimaliseert. We bieden ook meer dan 140 verschillende soorten snoep, gemaakt met Arabische gom van de Arcadia-boom in plaats van gelatine.

Naast onze snoepjes produceren we een klein maar verfijnd assortiment pralines en andere chocoladelekkernijen, zoals orangettes, chocoladezoenen en chocospek. Onze klassieke peperkoek wordt nog steeds gemaakt met echte honing volgens het originele recept uit 1904, onze selectie van zestig hoogwaardige losse theesoorten vormen de perfecte aanvulling  op ons snoepgoed.

Onze grote verscheidenheid aan producten maakt het gemakkelijk om het perfecte geschenkpakket samen te stellen, van onze smokkeldozen , gepikeerde peperkoek, geschenkmanden en geschenkdozen voor groot en klein.

Elk van onze producten is niet alleen een heerlijk geschenk, maar ook een mooie aanvulling op elke feestelijke tafel.

Beleef de Temmerman-traditie en geniet van onze kwaliteitssnoepjes op al onze locaties in binnen- en buitenland.

Temmerman uitvinder van de cuberdon maskers

francis temmerman kraanlei