Thee

Tea Time bij Temmerman

Combineer een van onze zoetigheden met een thee of infuus uit onze selectie.

Bij Temmerman hebben we meer dan 50 verschillende soorten losse thee, infusen en mengelingen.

Van klassiekers zoals de Earl Grey, English breakfast, Assam, China Jasmijn, Sencha en Fruitgaard. Daarnaast bieden wij u ook een uitgebreide selectie van groene en zwarte thees zoals de Japanse Genmaicha of een organische Koreaanse groene thee, Milky Oolongs, Yunnan Phu erH, groene Braziliaanse Yerba Maté en onze huismengeling de Temmerman – 7- , een combinatie van zwarte en groene thee verrijkt met fruit en bloemen aroma’s.

 

Al sinds 1904 staat Temmerman voor verfijnde en ambachtelijke confiserie en biscuiterie. Naast onze traditionele producten  bieden wij ook een breed gamma aan losse thee in onze winkels om de consumentenervaring voor onze klanten  te maximaliseren. 

Ondertussen hebben we al drie generaties ervaring met de import en distributie van losse thee.  Graag delen wij met u onze expertise en passie voor dit product. 

In onze winkels of via onze theecatalogus overlopen wij samen met u onze selectie van zwarte , groene , witte, Oolong en Phu Erh thee , onze huis mélanges, Rooibos en onze fruit en kruideninfusies en zoeken wij samen naar de perfecte match voor u. 

Onze thee wordt handig verpakt in een herafsluitbare kraftzak of in een Temmerman thee blik.

Nieuw in ons assortiment

Voor jullie gemak hebben we enkele van onze losse thee al voorverpakt in piramide thee buidels, dezelfde smaak als onze losse thee voor die momenten waar het allemaal wat sneller moet gaan.